Het meisje met de iPad en violen schilderen


Het meisje met de iPad en violen schilderen

Het meisje met de iPad en violen schilderen.

is een instructief artikel gepubliceerd in Atelier 189 en staat op pagina 18, 19, 20, 21.

Het meisje met de iPad en violen schilderen

Mijn tuin heeft vele ‘beelden’ die geschilderd kunnen worden; de veldezel staat altijd gereed. Deze keer leg ik de nadruk op  hoe ik de violen op de tafel naast de tuinstoel met het meisje met de iPad ga schilderen. Het meisje met de iPad en beer ligt er maar voor korte tijd 🙂 gelukkig heb ik ook een foto genomen. Hoe ik de violen uit de verf haal, staat centraal in dit artikel.

 

Het meisje met de iPad en violen schilderen

 

Met houtskool tekenen

Bij kinderen begin ik snel met het tekenen, omdat ze vaak niet zolang stil kunnen zitten. In grote lijnen schets ik de vormen. Ik gebruik hier houtskool op olieverfpapier, in de maten 31 x 36 cm. Wanneer de basisvormen staan, doe ik een paar passen achteruit en kijk goed of ze me bevallen.

 

Het meisje met de iPad en violen schilderen

Pagina's: 1 2

Leave a Reply