Schoen schilderen van De Zaaier

Schoen schilderen van De Zaaier (naar Van Gogh naar Millet), een video. Ik schilder met paletmes. De zaaier staat stevig in zijn schoenen en ik herinner mij de tekst van Van Gogh uit het boek; Joanna, de vrouw die Vincent van Gogh beroemd maakte “Rozen en plompe werkmansschoenen zijn wat dat betreft aan elkaar gelijk. Het gaat erom hoe je ze schildert”.

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Schilderen aan De Zaaier - Ella Looise - 03/12/2014

    […] Schilderen aan De Zaaier (naar Van Gogh) met behulp van een keukentrapje, olieverf schilderij 122 x 156cm. Een korte video van de schoen staat hierr […]

  2. De Zaaier naar Van Gogh geschilderd - Ella Looise - 21/06/2015

    […] de laptop. Ik beeld me in dat ik de zaaier ben, hij staat stevig in zijn schoenen. Wanneer ik aan zijn schoenen begin, herinner ik me wat Van Gogh gezegd heeft; “Rozen en plompe werkmansschoenen zijn wat dat betreft […]

Leave a Reply