Atelier magazine over naakt, een heel nummer vol naakt

Atelier magazine over naakt.

Atelier magazine over naakt

Naakt is niks speciaals. Een gewoon naakt lichaam is misschien zelfs saai. Pas wanneer je iets toevoegt of juist weglaat, komt de erotiek om de hoek kijken. Erotiek is de dunne scheidslijn tussen het objectieve naakt en het ordinaire. Op die subtiele grens balanceert Atelier magazine 173.

Atelier magazine over naakt

De spannende, welhaast explosieve naakten in aquarel van Dong Li-Blackwell spatten je van het witte papier tegemoet. Altijd zelf een naaktportret willen maken in de stijl van Egon Schiele? Remco Hazenbroek legt uit hoe je dat best aanpakt. Verder aandacht voor de Japanse erotische prentkunst, en het mannelijk naakt in de kunstgeschiedenis en de obsessie van J.P. van Aalst voor zijn muze Vicky.
We interviewen het beroemde model Geke Hankel, en we geven vier tips voor de modelschilder, bovendien laten we de bronzen venusbeelden van Natasja Bennink zien die bijna uit elkaar barsten van de girl power. Ten slotte leggen we uit hoe de verhoudingen van een mannenlichaam in elkaar zitten en hoe je de rondingen van een vrouwenlichaam in pastel suggereert.
Dat en nog veel meer geven wij bloot in dit magazine over naakt.

 

Comments are closed