Beelden

Deze beelden zijn tijdens mijn periode op de Rietveld academie gemaakt en ook daarna. Mijn belangstelling ligt vooral bij het materiaal, en de mogelijkheden van het materiaal. Zoals duidelijk naar voren komt in het crèmes project met de Helena Rubinstein gezichtscrèmes.

 

Mijn crèmes project

 

Het crêmes project van Helena Rubinstein is een voorbeeld van mijn interesse in het materiaal. Het is de basis van mijn werk, zoals olieverf de basis is voor mijn schilderen.

Taxidermie beelden

 

Mijn ruimtelijk werk en ook het recente werk, waarbij ik de disciplines; schilderijen, beeldhouwen en taxidermie bij elkaar breng in nieuw ruimtelijk werk. Zoals bijvoorbeeld te zien bij de melkkan ‘naar Vermeer’. Zoals hier te zien in het video beeldverhaal. Ook in de muurschildering op het atelier #Haarlem beneden zijn de disciplines schilderij en taxidermie samen gebracht. Eveneens op het prepareer atelier boven met de houtskool muurschilderingen.

Andere video beeldverhalen van mij, Art storytelling.

Panorama Hollandse koeien, mijn muurschildering (naar Panorama Mesdag).

De Vossenlamp

 

De lampenkap laat het moment zien van de laatste momenten van de vos. Geschilderd met olieverf op de lampenkap; jachthonden en drijvers,

Vosje in de koelkast, stilleven.

Pakje Kunst

 

Aan de ene kant mijn handtekening op het schilderij en de andere kant draagt de muis (taxidermie).