Now Reading
Behang schilderen a la Frans Hals Museum

Behang schilderen a la Frans Hals Museum

Over mij. Behang schilderen ala Frans Hals museum
Over mij. Behang schilderen ala Frans Hals museum +2
View Gallery

Behang schilderen a la Frans Hals Museum is een behang project. Op een zaal van het museum zijn de muren bekleed met geschilderd behang. Prachtig! Regelmatig kom ik in het museum, omdat ik een groot liefhebber van Frans Hals zijn schildertechniek ben. Zoals te zien in dit portret: ‘een dochter voor Frans Hals‘.

 

Project Behang

 

De linnen doeken zijn met bloemen en vogels beschilderd met olieverf. Aan het behang is te zien dat het eerst op de andere muur heeft gehangen, dat zie je op oude foto’s en je kunt het nog zien aan de aan de aan elkaar genaaide stukken behang. Zo mooi vind ik het, dat ik het zelf ook ga schilderen.

 

Foto’s behang schilderen a la Frans Hals Museum

 

Hier zijn enkele foto’s van mijn behang project. Het is nu klaar en hangt boven in mijn huis in het prepareer atelier. Waar ook de muurschildering met eekhoorn is gemaakt.

 

Andere muurschildering op het Atelier

 

Beneden op het Atelier heb ik een panorama muurschildering gemaakt. Panorama Hollandse Koeien is een grote muurschildering, geînspireerd door Panorama Mesdag, waarbij ook de taxidermie in beeld komt. In de muurschildering zit nog een andere muurschildering) verwerk ik een aantal dieren.

See Also
Glaceerlaag huid schilderen. Portret van het Meisje. Video schilderlessen 'schilderen als de Oude Meesters'

 

Over Ella Looise

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2021 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel

Scroll To Top