Now Reading
Bont en kant schilderij, een selfie in olieverf

Bont en kant schilderij, een selfie in olieverf

Portretten. Bont en kant, zelfportret

Voor dit schilderij Bont en kant schilderij, een selfie in olieverf,  heb ik zelf eerst een vos geprepareerd, vervolgens deze vos omgehangen en een selfie gemaakt. Een stilleven schilderij.

bont en kant schilderij
 

Hoe ik dit schilderij in de gelaagde schildertechniek met olieverf heb gemaakt, wordt in het magazine Atelier #193 nummer uitgelegd, een schilderles.

 

Gepubliceerde schilderlessen

 

 

Op de site staan veel gepubliceerde schilderlessen die ik met veel passie heb gemaakt. Ook zijn er video schilderlessen, geschilderd met de schildertechnieken van de Oude Meesters.

 

Bont en kant schilderij, een selfie in olieverf

 

Rijksmuseum

 

Op de website Rijksstudio zijn duizenden afbeeldingen van de collectie van het Rijksmuseum te zien. Met een detail functie is het mogelijk een zeer vergrote uitsnede van een afbeelding te bekijken. En te bewaren in je eigen verzameling (wel eerst inloggen).

Rijksstudio

Voor het patroon van dit kanten topje ben ik bij de site Rijksstudio (van het Rijksmuseum) gaan zoeken om een geschikt kantje te vinden, maar natuurlijk zijn er ook op het internet onder ‘afbeeldingen’ veel ideeën te vinden.

Tevens zijn de meeste afbeeldingen rechtenvrij in hoge resolutie te downloaden. En zijn ze bovendien ook door iedereen gratis en naar eigen inzicht te verwerken.

See Also
Madonna met kind, doodverven

Kanten topje

Voor het ‘kanten topje‘ idee heb ik bij de stoffen collecties van anderen rondgekeken om een patroon te vinden voor dit bont en kant schilderij.

Bont en kant schilderij, een selfie in olieverf op doek 80 x 80 cm

Ander zelfportret

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2021 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel

Scroll To Top