De Korte Begijnestraat in Haarlem groot opgezet

De Korte Begijnestraat in Haarlem groot opgezet

De Korte Begijnestraat in Haarlem groot opgezet. Het doek heeft het formaat, 120 x 180 cm. Ik schilder dik met olieverf en grote kwasten in een stripachtige stijl. Geen precies neergezette lijnen, maar in grove stijl geschilderd. De lucht naast de toren van de Bakenesserkerk bevalt me nu goed. Het straatje heb ik eerder plein air geschilderd.

De Korte Begijnestraat in Haarlem groot opgezet , 120 x 180 cm, olieverf op doek.

Ik woon in een schilderachtige omgeving, omringd door prachtige gebouwen, mooie doorkijkjes. Daarom besloten veel schilderijen van mijn omgeving te maken; plein air te schilderen of natuurlijk een schets of foto te maken en die op het atelier uit te werken.

UPDATE HIER staat het schilderij klaar geschilderd

Comments are closed