Now Reading
Digitaal schilderen, schilderen op je iPad

Digitaal schilderen, schilderen op je iPad

Welke apps voor schilderen op je iPad
+3
View Gallery

Digitaal schilderen vooral op de iPad is heel gemakkelijk voor onderweg. Of liggend in je bed wanneer je geen zin hebt om op te staan 🙂 In Atelier magazine heb ik een artikel over het digitaal schilderen met een schilder app geschreven. Daarvoor heb ik twee portretten geschilderd op de iPad ‘Portret van Lovis en het andere schilderij ‘Meisje met een groot verhaal‘. Dit laatste portret heb ik voor Atelier gebruikt. En is als een schilderles gepubliceerd.

 

Digitaal schilderen met ArtRage

Ik vind het nadeel van het digitaal schilderen, dat de prints van de schilderijen totaal anders uitzien, dan een met echt olieverf geschilderd doek. Een oplossing heeft de kunstenaar Hockney hiervoor gevonden. Hij exposeerde namelijk daarom prints van zijn iPad schilderijen met lichtbakken.

Online Schilderlessen

Het digitaal schilderen op de iPad, heeft een tijd op het les programma van het atelier gestaan. Maar momenteel is de vraag naar online schilderlessen groter. Daarom heb ik met veel plezier deze online schilderlessen georganiseerd gedurende de lockdown periodes.

Nu het atelier weer open is, vervolg ik deze schilderlessen op een ander tijdstip. Wil je ook meedoen? Schrijf je dan in bij de samen schilderen schildersessies, Bij voldoende belangstellenden organiseer ik weer een nieuwe online schildersessie.

 

See Also
Glaceerlaag huid schilderen. Portret van het Meisje. Video schilderlessen 'schilderen als de Oude Meesters'

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2021 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel

Scroll To Top