Now Reading
Digitaal schilderen, portret schilderen op je iPad

Digitaal schilderen, portret schilderen op je iPad

Portret van Lovis op de iPad geschilderd
Welke apps voor schilderen op je iPad
View Gallery

Digitaal schilderen vooral op de iPad is heel gemakkelijk voor onderweg. Of liggend in je bed wanneer je geen zin hebt om op te staan 🙂 In Atelier magazine heb ik een artikel over het digitaal schilderen met een schilder app geschreven. Daarvoor heb ik twee portretten geschilderd op de iPad ‘Portret van Lovis en het andere schilderij ‘Meisje met een groot verhaal‘. Dit laatste portret heb ik voor Atelier gebruikt. En is als een schilderles gepubliceerd. Schilderen voor Atelier magazine

 

 

 

Ik vind het nadeel van het digitaal schilderen, dat de prints van de schilderijen totaal anders uitzien, dan een met echt olieverf geschilderd doek. Een oplossing heeft de kunstenaar Hockney hiervoor gevonden. Hij exposeerde namelijk daarom prints van zijn iPad schilderijen met lichtbakken.

 

See Also

Portret hond online schilderles. Hondekop penseelschets, online schilderles Oude Meesters schildertechniek

 

Online Schilderlessen

Het digitaal schilderen op de iPad, heeft een tijd op het les programma van het atelier gestaan. Maar momenteel is de vraag naar online schilderlessen groter. Daarom heb ik met veel plezier deze online schilderlessen georganiseerd gedurende de ‘lockdown’ periodes. Nu het atelier weer open is, vervolg ik deze schilderlessen op een ander tijdstip. Wil je ook meedoen? Schrijf je dan in bij de samen schilderen schildersessies, Bij voldoende belangstellenden organiseer ik weer een nieuwe online schilderles.

Tip: Het Meisje met de iPad en violen schilderen, schilderles.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel