Now Reading
Het model Floor tekenen bij atelier #Haarlem

Het model Floor tekenen bij atelier #Haarlem

Modeltekenen, atelier Haarlem
Het model Floor #modeltekenen
Modeltekenen atelier #Haarlem. Het model Floor #modeltekenen
Modeltekenen, atelier Haarlem
View Gallery
Het model Floor #modeltekenen

Het model Floor tekenen, tekenles. Vanavond op atelier #Haarlem het model tekenen. Al jarenlang staat er iedere eerste dinsdag, woensdag en donderdag van de maand modeltekenen op het programma op het atelier voor kinderen, tieners en volwassenen. Een tekenles, waarbij de hand-oog coördinatie wordt aangescherpt.

 

Het Model Floor tekenen op schilderles

Blind tekenen

Op de model tekendagen werk je flink aan je tekenvaardigheden. Doormiddel van ‘blind’ tekenen; het niet op je papier kijken, wanneer je het model na tekent.

Stokpoppetjes tekenen

Of je tekent stokpoppetjes. Waarbij het model zittend poseert, maar ook staand in kortdurende verschillende actie houdingen. Deze tekenlessen zijn zowel voor de volwassenen als voor de kinderen en tieners. Voor de model tekenlessen van de volwassenen zitten de leerlingen ook model. Hier zit Floor model op tekenles, zelf zit ze  ook op schilderles.

Gepubliceerde teken-, en schilderlessen

See Also

Model Wies heb ik zelf ook getekend en geschilderd. Wies zat tijdens het model tekenen in de vensterbank van het atelier in Haarlem met een lolly in haar mond. Dat moest natuurlijk geschilderd worden. Het schilderij is met een schilderles in Atelier magazine gepubliceerd. Meer gepubliceerde schilderlessen waarbij je zelf thuis kunt oefenen met tekenen en schilderen. 

Ella Looise | Schilderijen

 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2024 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel