Now Reading
Het model Floor tekenen bij atelier #Haarlem

Het model Floor tekenen bij atelier #Haarlem

Modeltekenen, atelier #Haarlem

Het model Floor tekenen, tekenles. Vanavond op atelier #Haarlem het model tekenen. Al jarenlang staat er iedere eerste dinsdag, woensdag en donderdag van de maand modeltekenen op het programma op het atelier voor kinderen, tieners en volwassenen. Een tekenles, waarbij de hand-oog coördinatie wordt aangescherpt.

 

Model Floor tekenen

Blind tekenen

Op de model tekendagen werk je flink aan je tekenvaardigheden. Doormiddel van ‘blind’ tekenen; het niet op je papier kijken, wanneer je het model na tekent.

Stokpoppetjes tekenen

Of je tekent stokpoppetjes. Waarbij het model zittend poseert, maar ook staand in kortdurende verschillende actie houdingen. Deze tekenlessen zijn zowel voor de volwassenen als voor de kinderen en tieners. Voor de model tekenlessen van de volwassenen zitten de leerlingen ook model. Hier zit Floor model op tekenles, zelf zit ze  ook op schilderles.

See Also
Stokpoppetjes tekenen | model Fay op atelier #Haarlem

Online tekenlessen en schilderlessen

Model Wies heb ik zelf ook getekend en geschilderd. Wies zat tijdens het model zitten in de vensterbank van het atelier in Haarlem met een lolly in haar mond. Dat moest geschilderd worden. Het schilderij is met een schilderles gepubliceerd. Meer gepubliceerde schilderlessen waarbij je zelf kunt oefenen thuis met tekenen en schilderen. En wil je leren schilderen als de Oude Meesters? Dat is mogelijk met deze schildercursus.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel