Now Reading
Kinderpartij schilderles foto’s bij atelier #Haarlem

Kinderpartij schilderles foto’s bij atelier #Haarlem

schilderles atelier #Haarlem Bakenessergracht

Kinderpartij schilderles foto’s bij atelier #Haarlem. Een workshop teken- en schilderen voor kinderen vanaf 6 jaar. Na een korte uitleg  over een kunstenaar en zijn werk gaan de kinderen zelf aan de slag. Zoals de schilderles over ‘Paardenrennen’ van Theodore Gericault. Evenals dit voorbeeld van de schilderles over Manga.

Partij teken-, en schilderles atelier #Haarlem

 

Foto’s van de kinderpartij schilderles atelier #Haarlem

 

Veel kinderpartijtjes zijn er op het atelier #Haarlem geweest. Op verschillende locaties, zoals bij Meneer Paprika, waar atelier #Haarlem zes jaar teken-, en schilderles. En jawel animatie les heeft gegeven. In het ‘Pakhuis’, eveneens in de Drijfriemen fabriek, waar ik een aantal jaren mijn atelier had. En bij Jules op de Oerkap (het strandje van Haarlem), een voorbeeld in deze kinder teken-, en schilderles

Meer over mij

Naast de kinderpartij schilderles geef ik drie dagen per week teken-, en schilderlessen op het atelier. Bij deze een indruk van de schilderlessen op het atelier #Haarlem

See Also
Painting SKIN COLORS | HUIDKLEUREN maken Video #Shorts

Online leren schilderen

Eveneens zijn er, door de corona perikelen,  online schildersessies schilderlessen, waarbij iedereen volwassenen, tieners en kinderen mee kunnen schilderen.

Online kinderpartij schilderles

De nieuwe tijden vragen aanpassingen, daarom is er nu een mogelijkheid om een online kinderpartij schilderles aan te bieden.

Nog meer foto’s van de kinderen en volwassenen

 

© 2022 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel