Kinderpartij schilderles bij atelier #Haarle

Kinderpartij schilderles bij atelier #Haarlem

Kinderpartij schilderles bij atelier #Haarlem

Een workshop teken- en schilderen voor kinderen vanaf 6 jaar. Na een korte uitleg  over een kunstenaar en zijn werk gaan de kinderen zelf aan de slag. Zoals de schilderles over ‘de Paardenrennen’ van Theodore Gericault. Evenals dit voorbeeld van de schilderles over Manga.

Foto’s van de kinderpartij schilderles

Veel kinderpartijtjes zijn er op het atelier #Haarlem geweest. Op verschillende locaties, zoals bij Meneer Paprika, waar atelier #Haarlem zes jaar teken-, en schilderles. En jawel animatie les heeft gegeven. In het ‘Pakhuis’, eveneens in de Drijfriemen fabriek, waar ik een aantal jaren mijn atelier had. En bij Jules op de Oerkap (het strandje van Haarlem), een voorbeeld in deze kinder teken-, en schilderles

Meer over mij

Nog meer foto’s van de kinderen en volwassenen

Naast de kinderpartij schilderles geef ik drie dagen per week teken-, en schilderlessen op het atelier. Bij deze een indruk van de schilderlessen op het atelier #Haarlem.

Live online leren schilderen

Eveneens zijn er, door de corona perikelen, elke week online live schilderlessen, waarbij iedereen volwassenen, tieners en kinderen mee kunnen schilderen.

Online kinderpartij schilderles

De nieuwe tijden vragen aanpassingen, daarom is er nu een mogelijkheid om een online kinderpartij schilderles aan te bieden. Interesse? Neem contact met mij op.

Comments are closed

© 2021 alle rechten voorbehouden
Ella Looise | atelier #Haarlem  
Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel