Perzisch tapijtje. Stillevens schilderij

Kopje koffie op Perzisch tapijtje een stilleven

Kopje koffie is een olieverf schilderij, dat de sfeer van het moment weergeeft op mijn atelier. Het kopje staat op een Perzisch tapijtje, terwijl ik aan het schilderen ben aan een portret van Koos.

Perzisch tapijtje. Stillevens schilderij

Kopje koffie op perzisch tapijtje, olieverf op doek, 45 x 65 cm, een stilleven.
€1550,– (excl. btw)

Stilleven

Een stilleven is een artistieke compositie (schilderij, tekening, foto) van roerloze of levenloze objecten, die met zorg zijn belicht. Net als genrestukken schilder ik graag stillevens. Met behulp van Storytelling maak ik video’s over hoe ik tot een schilderij kom. Ook om het idee achter het werk te laten zien, zoals bij Pot en hond.

Portret van Koos

Ook van dit portret van Koos heb ik het verhaal achter het olieverf schilderij in een filmpje vastgelegd. Een video fragment van het schilderen aan het portret

Kopje koffie een olieverf schilderij

kopje koffie een olieverf schilderij


Leave a Reply