Now Reading
Media | schilderlessen | publicaties en video’s

Media | schilderlessen | publicaties en video’s

Schilderen aan meisje in de kersenboomgaard

In de media publicaties magazine Atelier zijn veel schilderijen van mij gepubliceerd, eveneens met een schilderles hoe ik ze gemaakt heb. 

Gepubliceerde schilderlessen

Fossiel van een luis, gepubliceerde schilderles en hoe zelf olieverf makenMet behulp van foto’s beschrijf ik het schilderproces van het schilderij in een instructief artikel.  Daarnaast een uitleg over hoe ik het schilderij opbouw en andere wetenswaardigheden. Zoals bij fossiel van een luis, waarbij ik vertel hoe je zelf je olieverf maakt.

Media schilderlessen publicaties

Foto’s en video’s schilderlessen

Ik vind het fijn en leuk om mijn kennis en vaardigheden over te brengen aan andere schilder liefhebbers. Daarom maak ik altijd veel foto’s en video’s tijdens het werken aan een schilderij. Dit materiaal gebruik ik weer om, bijvoorbeeld een beeldverhaal (storytelling) van te maken.

Over mij

Storytelling

In een storytelling, een video beeldverhaal, vertel ik in het kort wat mij inspireert tot het maken van het schilderij. Zoals de videos: Pot en Hond, en ook de Melkkan naar Vermeer, of het verhaal achter Portret van Koos en Groene Kikker.

Meer informatie over hoe met olieverf schilderen

In mijn blog: olieverf schilderen voor beginners en gevorderden staat uitgebreide informatie over olieverf, de schildertechnieken en het schildermateriaal. (tips, ook voor de mensen die met acrylverf schilderen)

See Also

Painting SKIN COLORS | HUIDKLEUREN maken Video #Shorts

Portret schilderen als de Oude Meesters

Online portret schilderen als de Oude Meesters met video schilderlessenPortret van het Meisje

Ik schilder graag portretten, zoals het Portret van het Meisje, geschilderd met olieverf. Wil je ook leren schilderen als de Oude Meesters. Kijk dan bij deze video schilderlessen.

De kleur onderschildering van het Portret van het Meisje, video 6

Online schilderlessen

Door de lockdowns ben ik online schilderlessen gaan organiseren. Samen schildersessies, waarbij ik mee schilder, en de tweede camera staat op mijn ezel gericht. Tijdens het schilderen, vertel ik over wat ik doe en waarom.

Genrestukken

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel