Online magazine olieverf & schilderen

Olieverf & Schilderen een online magazine

Olieverf & Schilderen is een online magazine. Door het Corona beleid is atelier Haarlem op dit moment tijdelijk gesloten. Dat vinden veel cursisten erg jammer. Daarom publiceer ik online en maak ik video podcasts.

Olieverf & Schilderen, een online magazine

De schilderles

Het meisje met de iPad, is als een schilderles gepubliceerd in het kunstmagazine ‘Atelier‘.

Meer Schilderles materiaal

Op deze pagina staat nog meer info over olieverf schilderen voor beginners en gevorderden.

Rembrandt’s schilderij ‘Lucretia’

Ik schilder aan Detail van Lucretia 1666

Video over Detail Lucretia schilderen

Op dit moment ben ik bezig met een korte film.Ik maak een video podcast, terwijl ik aan het schilderij werk. Ik schilder een klein detail na van ‘Lucretia‘, één van de laatste schilderijen van Rembrandt. En het tweede deel van Detail van Lucretia staat hier.
Dit schilder ik voor de cursisten in het kader van de workshop ‘m‘.

 

 

Online samen schilderen lessen

Update

Weer een nieuw lockdown en ook een avondklok 🙁 Daarom organiseer ik nu online samen schilderen sessies, waarbij ik mee schilder en met chat rondjes voor vragen en antwoorden.

Olieverf & Acrylverf Schilderen

Deze samen-schilderen schilderles sessies zijn voor de liefhebbers van olieverf, maar ook voor acrylverf, want we schilderen Alla Prima. (nat in nat)

 

 

 

En nog meer Video’s schilderlessen zijn HIER te vinden en ook gratis schilderlessen

Leave a Reply