Cover Webstory 4, Online Atelier Lockdown

Online Atelier Webstory 4 |Lockdown

De wereld staat in brand! In deze aflevering van Webstory 4 aandacht voor het beeldverhaal Online Atelier #Haarlem in de Lockdown.

Lockdown Atelier #Haarlem,

Beeldverhaal online Atelier

Rocker

Allereerst over Rocker, onze Rhodesian Ridgeback. Hij is erg van de leg. Op de foto’s in deze Webstory 4 van Rocker verbeeld hij zijn treurnis. Elke keer wanneer hij buiten kinderen hoort, holt hij blij naar het raam, en wacht hij vol verwachting met zijn kop op de vensterbank.

Gepubliceerde video’s schilderlessen

Omdat de cursisten niet meer op het atelier kunnen komen voor de schilderlessen in deze Lockdown tijd. Volg ik mijn passie en maak veel video schilderlessen, zoals de video serie; Witte Kleding schilderen als de Oude Meesters en publiceer ik alle video schilderlessen van het Portret van het Meisje online. Tevens ben ik bezig de website te verbouwen, met de nadruk op online gepubliceerde schilderlessen.

“Elk nadeel heb zijn voordeel”, zei Johan Cruijff.

Het Atelier Online met online schilderlessen en schildercursussen

Vorig jaar in de 1e lockdown ben ik begonnen met het opstarten van de online schilderlessen. De schildercursus met het Portret van het meisje, waarbij ik mee en voor schilder.

Beeldverhaal online Atelier | Samen met mij schilderen

Online ‘samen schilderen’ sessies op Zoom voor iedere schilderliefhebber

In de stijl van de bekende, gezellige schilderlessen bij mij op het Atelier, organiseer ik nu wekelijks de Online Atelier schildersessies met het comfort van thuis 🙂 We schilderen wekelijks van een foto met Zoom en iedereen, beginners en gevorderden kan meedoen.
Je schildert met eigen materiaal; olieverf of acrylverf. Doe je mee?

Andere webstories

1 Online schilderlessen
2 Madonna met Kind
3 Portret Clairy Polak

Comments are closed

© 2021 alle rechten voorbehouden
Ella Looise | atelier #Haarlem  
Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel