Cover Webstory 4, Online Atelier Lockdown

Online Atelier Webstory 4 |Lockdown

De wereld staat in brand! In deze aflevering van Webstory 4 aandacht voor Online Atelier #Haarlem in de Lockdown.

Lockdown Atelier #Haarlem

Rocker

Allereerst over Rocker, onze Rhodesian Ridgeback. Hij is erg van de leg. Op de foto’s in deze Webstory 4 van Rocker verbeeld hij zijn treurnis. Elke keer wanneer hij buiten kinderen hoort, holt hij blij naar het raam, en wacht hij vol verwachting met zijn kop op de vensterbank.

Gratis video’s schilderlessen

Omdat de cursisten niet meer op het atelier de schilderlessen kunnen volgen in deze Lockdown tijd volg ik mijn passie en maak veel gratis video schilderlessen, zoals de video serie; Witte Kleding schilderen als de Oude Meesters en publiceer ik alle schilderlessen van het Portret van het Meisje. En verbouw ik de website met de nadruk op de gepubliceerde schilderlessen.

“Elk nadeel heb zijn voordeel”, zei Johan Cruijff.

Het Atelier met online schilderlessen

Vorig jaar in de 1e lockdown ben ik begonnen met het opstarten van de online schilderlessen, waarbij ik mee en voor schilder. De cursus met het Portret van het meisje, waarbij ik mee en voor schilder, is hier meer in de online schilderlessen te lezen.

Online Atelier | Samen met mij schilderen

Voor iedere schilderliefhebber

Online samen schilder sessies op Zoom

In de stijl van de bekende, gezellige schilderlessen bij mij op het Atelier, organiseer ik nu het Online Atelier schildersessies met het comfort van thuis 🙂 We schilderen wekelijks van een foto met Zoom en iedereen, beginners en gevorderden kan meedoen.
Je schildert met eigen materiaal; olieverf of acrylverf

Andere webstories

1 Online schilderlessen
2 Madonna met Kind
3 Portret Clairy Polak

Comments are closed