Online Atelier, online, samen schildersessie, Katrien schilderen, schilderles

Online schilderles Katrien schilderen, video

Met de online schilderles op 27 januari j.l. hebben we Katrien Duck geschilderd. Ik besloot haar te schilderen ala Frans Hals, in de Oude Meesters schildertechniek; met olieverf alla prima geschilderd. Hier in dit artikel beschrijf ik uitgebreid het schilderen met olieverf.

Online Samen schilderen

Sinds de lockdown in januari 2021 geef ik met veel plezier online schilderlessen. Deze online ‘samen schilderen’ schilderles is nieuw. Een formule van schilderen, waar iedereen aan mee kan doen, zowel beginners als gevorderden. En iedereen schildert met zelf gekozen materiaal. Ik heb Katrien met olieverf geschilderd.

Video schilderles Katrien

Video met een korte impressie van de samen online schilderles Katrien.

Online Katrien schilderen

Rijksstudio .

Bij de Rijksstudio is het mogelijk om voor Katrien een kanten blousje of kraag of ander kantje te zoeken. Rijksstudio is onderdeel van het Rembrandt museum. Er zijn heel veel voorbeelden te vinden en het leuke is, dat je zelf verzamelingen kan maken en ook de schilderijen kunt downloaden.
In dit artikel van mijn zelfportret schilderij heb ik ook een kanten voorbeeld gezocht.

Schilderles, hoe de ogen leren schilderen

In deze schilderles beschrijf ik hoe ik de ogen schilder van Katrien.

Online Atelier

Live Online ‘Samen schilderen’

Erg leuk vind ik het om live te schilderen met andere schilderliefhebbers. Met Online Atelier heb ik nu een formule gevonden, waarbij ik mijn kennis over en passie om te schilderen, door kan geven met deze online sessies.

Twee video series Schilderlessen Oude Meesters

Video serie: Portret van het Meisje schilderlessen

De serie video’s: Hoe Witte kleding schilderen, schilderlessen

Comments are closed