Online schilderlessen en online schildercursussen. Ella Looise. Online Atelier, online, samen schildersessie, Katrien schilderen, schilderles

Online schilderles Katrien schilderen, video

Met de online schilderles op 27 januari j.l. hebben we Katrien Duck geschilderd. Ik besloot haar te schilderen ala Frans Hals, in de Oude Meesters schildertechniek; met olieverf alla prima geschilderd. Hier beschrijf ik uitgebreid het schilderen met olieverf.

Online schilderlessen ‘Samen schilderen

Sinds de lockdown in januari 2021 geef ik met veel plezier online schilderlessen. Deze online ‘samen schilderen’ schilderlessen zijn nieuw. Een formule van schilderen, waar iedereen aan mee kan doen, zowel beginners als gevorderden. En iedereen schildert met zelf gekozen materiaal. Ik heb Katrien met olieverf geschilderd.

Video schilderles Katrien

Video met een korte impressie van de samen online schilderles Katrien.

Online Katrien schilderen

Rijksstudio .

Bij de Rijksstudio is het mogelijk om voor Katrien een kanten blousje of kraag of ander kantje te zoeken. Rijksstudio is onderdeel van het Rijksmuseum. Eveneens zijn er heel veel voorbeelden te vinden en het leuke is, dat je zelf verzamelingen kan maken en ook de schilderijen uit het Rijksmuseum kunt downloaden.
In deze schilderles van mijn zelfportret schilderij heb ik ook een ‘kanten stof’ als voorbeeld gezocht.

Ella Looise. Online Atelier, online, samen schildersessie, Katrien schilderen, schilderles
27/1/2021

Schilderles, hoe de ogen leren schilderen

In deze schilderles beschrijf ik hoe ik de ogen schilder van Katrien. Ook zijn er nog andere Portretten met ogen, die ik heb geschilderd. Evenals hier nog schilderijen met andere schildertechnieken.

Ander online schilderlessen

Evenals Hoe de ogen schilderen zijn er nog eerder gepubliceerde online lessen;

Online Schilderlessen

Live Online schilderen

Erg leuk vind ik het om live te schilderen met andere schilderliefhebbers. Daarom is er nu Online Atelier. Daarmee heb nu een formule gevonden, waarbij ik mijn kennis over en passie om te schilderen door kan geven met deze online schilderlessen.

Video series Online leren schilderen

Wil je meer leren over schildertechnieken? Bovendien de Oude Meesters schildertechnieken. Daarvoor heb ik deze video series schilderlessen gemaakt, waarbij je zelf aan de slag kan. Daarnaast is er een mogelijkheid om ondersteuning te krijgen in de schildercursus Portret van het Meisje.

Comments are closed

© 2021 alle rechten voorbehouden
Ella Looise | atelier #Haarlem  
Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel