Op mijn schilder atelier is woensdag al jarenlang een lesdag

Op mijn schilder atelierOp mijn schilder atelierOp mijn schilder atelier is woensdag al jarenlang een lesdag.
’s Middags zijn er twee groepen met kinderen in de leeftijd van zes t/m 15 jaar en ’s avonds komen de volwassenen schilderen op mijn atelier.

Op mijn schilder atelier

Individuele begeleiding

Op mijn schilder atelierModeltekenen met het model Anna R.Soms tekenen of schilderen we met z’n allen hetzelfde onderwerp, zoals bij een stilleven of onlangs nog met het portret schilderen van een baby, en van Beatrix alla Lucien Freud zijn Queen Elisabeth, en natuurlijk bij het maandelijks terugkerende modeltekenen. Maar omdat er beginners en gevorderde schilders op les zitten, sommigen zitten al jarenlang op les, geef ik iedereen persoonlijke tips en raad; een individuele begeleiding.

ella

Kunstenares; beeldhouwer, schilder en taxidermist

Leave a Reply