Persoonlijke feedback

Als Schilder coach kijk ik over je schouder mee en krijg je antwoord op de vragen waar je mee zit, en probeer ik  jou te helpen bij je ontwikkeling als schilder.

Zoom les €75,– per uur
Privé op het Atelier les €125,– per uur

SCHILDER COACH

Atelier #Haarlem en Online Schilderlessen

Zeven dagen per week ben ik aan het schilderen en creëer ik content over het schilderen. Zoals over de schildertechnieken en het schildermateriaal, zoals dit artikel over olieverf, de pigmenten en de schilder mediums.

Het is mijn passie om deze kennis en kunde over te brengen aan anderen, door middel van  schilderlessen op het Atelier #Haarlem of  Online. Tevens in de media, zoals diverse publicaties in Atelier magazine, zoals schilderles Portret van Han Prins.

Ook zijn er sinds de lockdown januari 2021 de online schildersessies, online schilderlessen. Meld je aan via Contact voor de wachtlijst en bij voldoende personen start ik weer een nieuwe groep met deze online schilderles.

Schilderen als de Oude Meesters

Mijn schilderijen. In het bijzonder richt ik me op het schilderen als de Oude Meesters met hun schildertechnieken; zoals de imprimatura, penseelschets, doodverf, onderschildering in kleur, glaceer lagen en het alla prima en impasto schilderen.

Online Portret schildercursus

Deze schildertechnieken van de Oude Meesters komen ook terug in mijn video’s bij de online Portret schildercursus: Portret van het Meisje, waarbij ik het portret voor en mee schilder. Deze video’s zijn ook op YouTube te vinden, evenals de video serie Witte Kleding schilderen als de Oude Meesters.