Muurschildering in olieverf; koeien

Panorama Hollandse koeien, mijn muurschildering in olieverf

Panorama Hollandse Koeien, een muurschildering met taxidermiePanorama Hollandse Koeien is een grote muurschildering, waarbij ook de taxidermie in beeld komt.

Panorama Hollandse Koeien

Plein air

Deze koeien staan naast onze moestuin. Stier Herman en zijn dames en kinderen kijken voortdurend naar ons en staan op een paar meter afstand 🙂 Ik heb ze hier ook Plein air geschilderd.

Taxidermie

De Kievit is onderdeel van het Panorama Hollandse KoeienIn de muurschildering (hier is nog een muurschildering) verwerk ik een aantal dieren, die daar ook rondvliegen. De fazant en kievit zijn al in het beeld bijgezet. De ijsvogel en boerenzwaluw volgen nog.

Panorama Mesdag

Panorama Mesdag is een cilindervormig panorama schilderij van ongeveer 14 meter hoog en met een omtrek van 120 meter. Het schilderij, dat een van de oudste 19e-eeuwse panorama’s in de wereld is, is een vergezicht op de Noordzee, de duinen, Den Haag en Scheveningen. Het museum staat in Den Haag en het Panorama behoort tot de ‘Top 100 van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg’ uit 1990.

ella

Beeldend Kunstenares. Kunstschilder, beeldhouwer, en drie dagen per week geef ik teken-, en schilderlessen aan kinderen, tieners en volwassenen op mijn atelier #Haarlem. Vodcasts Olieverf Schilderen. Specialisatie Oude Meesters.

Comments are closed