Now Reading
Plein air kiekjes schilderen i.p.v. foto’s

Plein air kiekjes schilderen i.p.v. foto’s

Ik ga Plein air kiekjes schilderen in plaats van foto’s. De schilderkoffer heb ik altijd bij me, want een schilderend verslag vind ik veel leuker dan foto’s en daarnaast houd ik door het tekenen en schilderen mijn schilderhand soepel.

Sappige groene kleuren zie ik om me heen. Het is voorjaar, mooi weer en ik heb vakantie.Langs de dijk is een man de grond van zijn moestuin aan het bewerken; dat ga ik schilderen.

 

Plein air kiekjes schilderen

 


Wat zit er in mijn schilderkoffer

 

Rembrandt olieverf

 

In de schilderkoffer heb ik een paar tubes acrylverf voor een snel drogende ondergrond neer te zetten en verder is de koffer gevuld met Rembrandt olieverf. Deze olieverf smeert lekker en vind ik heel lekker om alla prima plein air mee te schilderen. Bovendien heb ik terpentine, een paletmes, een aantal varkensharen kwasten, één brede platte kwast, en een rol keukenpapier bij me. En twee blikjes voor Terpentine en water, een doekje, en een lege fles voor de vuile terpentine.

Plein air schilderijen

 

Online Atelier

 

Gepubliceerde schilderlessen

 

Onderweg kan je natuurlijk ook op het internet inhaken bij de gepubliceerde schilderles. Zoals dit Portret van Han Prins schilderen of andere gepubliceerde schilderlessen te bekijken om te leren schilderen. Misschien voor momenten dat je inspiratie nodig hebt?

See Also
Online Atelier | Online Schilderlessen & Schildercursussen | Video 4 Koude kleur over warm schilderen

Media publicaties schilderlessen

 

Online schilderlessen en online schildercursussen

 

En natuurlijk ga ik door met de online samen schilderen sessies, de online schilderlessen voor iedereen. Wil je meedoen met het schilderen? Schrijf je dan in.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2021 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel

Scroll To Top