Now Reading
Plein air kiekjes schilderen i.p.v. foto’s

Plein air kiekjes schilderen i.p.v. foto’s

Ik ga Plein air kiekjes schilderen in plaats van foto’s. De schilderkoffer heb ik altijd bij me, want een schilderend verslag vind ik veel leuker dan foto’s en daarnaast houd ik door het tekenen en schilderen mijn schilderhand soepel.

Sappige groene kleuren zie ik om me heen. Het is voorjaar, mooi weer en ik heb vakantie.Langs de dijk is een man de grond van zijn moestuin aan het bewerken; dat ga ik plein air schilderen.

 

Plein air kiekjes schilderen

Plein air mijn tomaten geschilderd op olieverfpapier


Wat zit er in mijn schilderkoffer

 

Rembrandt olieverf

 

In de schilderkoffer heb ik een paar tubes acrylverf voor een snel drogende ondergrond neer te zetten en verder is de koffer gevuld met Rembrandt olieverf. Deze olieverf smeert lekker en vind ik heel lekker om alla prima plein air mee te schilderen. Bovendien heb ik terpentine, een paletmes, een aantal varkensharen kwasten, één brede platte kwast, en een rol keukenpapier bij me. En twee blikjes voor Terpentine en water, een doekje, en een lege fles voor de vuile terpentine.

Plein air schilderijen

 

Gepubliceerde schilderlessen

Onderweg kan je natuurlijk ook op het internet inhaken bij de gepubliceerde schilderlessen te bekijken om te leren schilderen. Misschien voor momenten dat je inspiratie nodig hebt?

See Also
Kleur Paars mengen 🎨Kleuren mengen

Media publicaties schilderlessen

 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2024 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel