Plein air kiekjes schilderen i.p.v. foto’s

Ik ga Plein air kiekjes schilderen in plaats van foto’s.

Ik zit buiten, plein air, te schilderen

Sappige groene kleuren zie ik om me heen. Het is voorjaar, mooi weer en ik heb vakantie.Langs de dijk is een man de grond van zijn moestuin aan het bewerken; dat ga ik schilderen.

Plein air kiekjes schilderen

De schilderkoffer heb ik altijd bij me, want een schilderend verslag vind ik veel leuker dan foto’s en daarnaast houd ik door het tekenen en schilderen mijn schilderhand soepel.

Wat zit er in de schilderkoffer

Rembrandt olieverf

In de schilderkoffer heb ik een paar tubes acrylverf voor een snel drogende ondergrond neer te zetten en verder is de koffer gevuld met Rembrandt olieverf. Deze olieverf smeert lekker en vind ik heel lekker om alla prima mee te schilderen. Bovendien heb ik terpentine, paletmes, een aantal varkensharen kwasten, één brede platte kwast, en een rol keukenpapier bij me. En twee blikjes voor Terpentine en water, doekje, en een lege fles voor de vuile terpentine.

Online Atelier

Online

Onderweg kan je natuurlijk ook Online op het internet inhaken om online schilderlessen te bekijken. Misschien voor momenten dat je inspiratie nodig hebt?

Online schilderlessen en online schildercursussen

En natuurlijk ga ik door met de online schilderen sessies, de wekelijkse schilderlessen voor iedereen. Wil je meedoen met het schilderen?
Eveneens is er de Online schilderlessen voor groepen, die mij kunnen inhuren.

Leave a Reply