Portretten

Portret schilderen in olieverf

Het meisje Dide: ‘Het meisje met het ijsje‘ en het schilderij ‘Han Prins zijn ook gepubliceerd in Atelier magazine, In het blad Atelier leg ik in een instructief artikel uit hoe ik ze heb geschilderd. En het ‘Portret van Wim T. Schippers‘ heb ik geschilderd omdat ik hem een geweldige veelzijdige kunstenaar vind.

Hoe maak je je eigen olieverf

Graag schilder ik met olieverf en maak de olieverf ook vaak zelf. Hier leg ik uit hoe je olieverf maakt en hier geef ik uitgebreid veel informatie over olieverf en de schildertechnieken.

Hoe portretten schilderen met de Oude Meesters schildertechniek

Portret van het Meisje schilderen als de Oude Meesters, schilderles

Portret leren schilderen als de Oude Meesters. In een video serie heb ik deze Online Schildercursus Portret van het Meisje ontwikkeld. En is het mogelijk deze schildertechnieken zelf te leren schilderen samen met mij.

Nog meer portretten in olieverf geschilderd.

Online Atelier schilderlessen

Gepubliceerde schilderlessen

Op mijn site staan veel schilderlessen, die ook gepubliceerd zijn. Zoals een dochter voor Frans Hals. Hier in Media zie je nog meer andere schilderlessen.

Video series schilderlessen: schilderen als de Oude Meesters

Video schilderlessen met informatie over hoe de Oude Meesters schilderden. Hoe je hun schildertechniek in de praktijk leert schilderen. Zoals de video serie: Portret van het Meisje in de Oude Meesters schildertechniek. En  Hoe witte kleding schilderen als de Oude Meesters.

Online Samen Schilderen, schilderles

Wekelijks zijn er de ‘samen schilderen’ sessies voor iedereen! Doe je mee?

Mijn andere schilderijen met olieverf geschilderd

Stillevens met olieverf zijn hier te vinden en hier kunt u alle andere schilderijen zien.