Now Reading
Portret schilderen op je iPad met de app PaperbyFiftyThree

Portret schilderen op je iPad met de app PaperbyFiftyThree

Portret van Lovis op de iPad geschilderd

Het Portret van Lovis schilderen op een iPad. Heel leuk om te doen, want je kunt overal direct aan de slag zonder veel rompslomp. Meer schilderles ideeën zijn te vinden in mijn schilder blogs. Vijf foto’s van vijf momenten van het tekenen van het portret van Lovis, het geschilderde portret met de app PaperbyFiftyThree .

In vijf stappen een portret schilderen op je iPad

1. Het tekenen
2. kleur aanbrengen
3. details toevoegen
4. schaven
5. het portret van Lovis.

Portret schilderen op je iPad

Paper by Fifty Three

Paper by Fifty Three is een app die gratis gedownload kan worden in de App store voor iPhone en iPad. In Atelier magazine heb ik een artikel over het digitaal schilderen geschreven en daarvoor twee portretten geschilderd op de iPad ‘Portret van Lovis’ en ‘Meisje met een groot verhaal’.

Portret schilderles

Schilderen voor Atelier magazine

Hockney schildert veel op zijn iPad

Het digitaal schilderen vind ik handig voor onderweg, wanneer ik geen koffer met schilderspullen mee kan sjouwen. Maar ik vind de print van een digitaal geschilderd portret niet zo goed. De kunstenaar Hockney die veel digitaal schildert, exposeert zijn digitale schilderijen met een lichtbak erachter. Dat is een goede oplossing!

Het Meisje met de iPad en violen schilderen, een schilderles. 

See Also
Portret hond online schilderles. Hondekop penseelschets, online schilderles Oude Meesters schildertechniek

Online Atelier

Met online atelier organiseer ik de samen schilderen sessies voor iedereen. Wil je ook meedoen? Je kiest je eigen schilder materiaal. En hier staat meer informatie over het online schilderen, de samen schildersessies. Wil je meer hulp bij het schilderen? Dat is mogelijk met deze Portret schildercursus.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel