Now Reading
Portret van Wim T Schippers in olieverf

Portret van Wim T Schippers in olieverf

Ella Looise- Olieverf schilderij Portret van Wim T. Schippers

Portret Wim T Schippers in olieverf heb ik geschilderd omdat ik hem een interessant kunstenaar vind en hij me inspireert.

 

Werk van Wim T Schippers

Zijn beeldende kunst heeft verwantschap met Fluxus, popart en conceptuele kunst. Als theatermaker maakt hij gebruik van humor en absurditeit.

De Pindakaasvloer

De pindakaasvloer, Going to the dogs, Ronflonflon, Hoepla, de stem van Kermit en Ernie in Sesamstraat, het eerste naakt op de Nederlandse televisie, Sjef van Oekel. Als schrijver creëert hij vaak nieuwe woorden. Van hem komen de ingeburgerde uitspraken als ‘jammer maar helaas’ en ‘prima de luxe’.

Portret Wim T Schippers in olieverf

olieverf op linnendoek, 100 x 100cm

See Also

Online portret schilderen als de Oude Meesters met video schilderlessen | Ella Looise

Het Portret van Schippers is een dubbel portret, want diepe indruk maakte zijn actie met het flesje aan zee op mij. Onder aandacht van persfotografen, leegde de kunstenaar aan het strand van Petten op plechtige wijze een flesje limonade in de zee.

Olieverf

Het schilderij is met olieverf in de Alla Prima techniek geschilderd.

Blij ben ik met dit schilderij van Wim T Schippers. Andere portretten, waar ik trots op ben en met olieverf heb geschilderd, zijn o.a. het portret van Han Prins, het Portret van Koos, of de video schilderlessen serie van het portret van het Meisje.

Andere kunstenaars die voor mij interessant zijn; Emo Verkerk en Lucian Freud.

Portret online leren schilderen

Op de site staan video schilderlessen, waarbij je zelf portret kan leren schilderen met de Oude Meesters schildertechnieken. Daarnaast is er de online schildercursus, waarbij ik meeschilder.

Naast deze online portret schildercursus is het ook mogelijk online te leren schilderen met de samen schildersessies, die ik organiseer. Waarbij ik mee schilder en vertel over wat ik doe en waarom. Over de schildertechnieken en het schildermateriaal, ook de schildertechnieken van de Oude Meesters.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2021 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel