Now Reading
Portretten in olieverf geschilderd en online schilderlessen

Portretten in olieverf geschilderd en online schilderlessen

Ella Looise | Portret Beth Hart |Schilderijen |Schilderlessen | Online portret schildercursus
Portret van Dide. Eitempera onderschildering bij portret van Dide
Ella Looise- Olieverf schilderij Portret van Wim T. Schippers
Schilderles, portret leren schilderen en Portret Schilderij Het meisje met het ijsje, olieverf schilderij. Portretten. Schilderlessen
Portret van Han Prins, geschilderd met de Haarlemmer Olieverf op doek, 50 x 50 cm +14
View Gallery
Portret van Dide. Eitempera onderschildering bij portret van Dide

Ik schilder hier aan Beth Hart. Veel portretten, die ik in olieverf heb geschilderd. Zoals het schilderij Han Prins, evenals het schilderij Dochter voor Frans Hals zijn ook gepubliceerd in Atelier magazine. In het blad Atelier leg ik in een schilderles uit hoe ik het olieverf schilderij heb geschilderd: gepubliceerde schilderlessen.

Portretten schilderen in olieverf, portretten leren schilderen

Er zijn portretten in opdracht, maar ook omdat ik ze graag schilder, zoals bijvoorbeeld het Schilderij van Wim T. Schippers omdat ik hem een interessante kunstenaar vind. En deze Portret van KarelDe schilderijen heb ik geschilderd met olieverf. In een uitgebreid artikel schilderen met olieverf voor beginners en gevorderden staat veel informatie over olieverf.  Schildermateriaal en schildertechnieken.

Tekenles en Schilderles op atelier #Haarlem

Hoe maak je je eigen olieverf

Graag schilder ik met olieverf en ik maak de olieverf vaak zelf, zoals beschreven in hoe maak je zelf je olieverf.

Online schilderlessen

Ook portretten leren schilderen bij de online schilderlessen

Het atelier was dicht tijdens de lockdowns. Daarom ben ik  gestart met deze online samen schilderen schildersessies. De 2e camera staat op mijn ezel gericht. En terwijl ik mee schilder, vertel ik over wat ik doe en waarom. Deze online schilderlessen zijn er voor iedereen. Voor kinderen vanaf 12 jaar, tieners en volwassenen, beginners en gevorderden.

Online schildercursus

Portret leren schilderen als de Oude Meesters

Wil je ook zo leren schilderen? Dat is mogelijk met deze online schildercursus Portret van het Meisje. Waarbij de schildertechnieken van de Oude Meesters, zoals Rembrandt en Frans Hals gevolgd worden.

What's Your Reaction?
Excited
4
Happy
3
In Love
3
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2021 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel

Scroll To Top