Now Reading
Portretten in olieverf geschilderd en online schilderlessen

Portretten in olieverf geschilderd en online schilderlessen

Ella Looise kunstschilder. zelfportret voor schilderij Beth Hart, doodverf

Ik schilder hier aan Beth Hart. Veel portretten, die ik in olieverf heb geschilderd. Zoals het schilderij Han Prins, evenals het schilderij Dochter voor Frans Hals, zijn ook gepubliceerd in Atelier magazine. In het kunst magazine leg ik in met een schilderles uit, hoe ik het olieverf schilderij heb gemaakt. Het zijn gepubliceerde schilderijen en schilderlessen.

Portretten schilderen

In de galerie hier staan enkele portretten in opdracht, maar ook omdat ik graag portretten schilder, zoals bijvoorbeeld het Schilderij van Wim T. Schippers. Ik vind hem een interessant kunstenaar. En ook het Portret van Karel heb ik geschilderd omdat hij een bijzondere man was. Alle schilderijen zijn met olieverf gemaakt.

Schilderen met olieverf en/of acryl

In een uitgebreid artikel schilderen met olieverf voor beginners en gevorderden staat veel informatie over olieverf. Maar ook voor de acryl schilders staat er veel tips en kennis over schildertechnieken.

See Also

Portret hond online schilderles. Hondekop penseelschets, online schilderles Oude Meesters schildertechniek

Tekenles en Schilderles op atelier #Haarlem

Hoe maak je je eigen olieverf

Graag schilder ik met olieverf en ik maak de olieverf vaak zelf, zoals beschreven in hoe maak je zelf je olieverf.

Online schilderlessen

Ook portretten leren schilderen bij de online schilderlessen

Het atelier is dicht tijdens de lockdowns voor de schilderlessen. Daarom ben ik  gestart met deze online samen schilderen schildersessies. De 2e camera staat op mijn ezel gericht. En terwijl ik schilder, vertel ik over wat ik doe en waarom. Deze online schilderlessen zijn er voor iedereen. Voor kinderen vanaf 12 jaar, tieners en volwassenen, beginners en gevorderden.

Online portret schilderen als de Oude Meesters met video schilderlessenOnline schildercursus

Portret leren schilderen als de Oude Meesters

Wil je ook zo leren schilderen? Dat is mogelijk met deze online schildercursus Portret van het Meisje. Waarbij de schildertechnieken van de Oude Meesters, zoals Rembrandt en Frans Hals gevolgd worden.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel