Now Reading
Schilderen voor Atelier magazine, peertjes op je iPad

Schilderen voor Atelier magazine, peertjes op je iPad

Schilderen voor Atelier magazine
View Gallery

Schilderen voor Atelier magazine: peertjes op je iPad. Vorig jaar is de redactie van Atelier magazine geheel vernieuwd . Het blad is een nieuwe bruisende richting ingeslagen en een verrijking voor het kunstcircuit 🙂 Mijn bijdrage voor dit nummer is een artikel over het digitaal schilderen op de iPad.

Het meisje met de iPad en violen schilderen

 

Peertjes op je iPad (Tekenen op je tablet )

Artikel over digitaal schilderen voor het blad Atelier

Tekenen en op je tablet (portret maken) geschilderd op de iPad: het is een feest! Je experimenteert er onderweg lustig op los en foutjes worden gemakkelijk hersteld. Met de app Inspire Pro schilder ik deze keer peertjes op mijn iPad. Wanneer je tevreden bent over je digitaal schilderij, kun je het opslaan in de filmrol of exporteren. In Inspire pro is het mogelijk je werk naar e-mail, Facebook, Twitter en Flickr te versturen en te printen.

Tekenen op je iPad

See Also
Kleur Paars mengen 🎨Kleuren mengen

Schilderen voor Atelier magazine

Een bijdrage leveren aan een blad voor schilder liefhebbers. Waarbij ik een schilderij ga schilderen voor Atelier magazine en het uitleg in een schilderles. Het is enorm leuk om te doen. En het is spannend omdat je toch gebieden onderzoekt van jezelf, waar je niet snel aan gedacht zou hebben.
Op de online schilderles hebben we ook drie peren geschilderd.

Indisch geel is een transparante warm gele kleur.

© 2024 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel