Het Meisje met de iPad schilderen, een schilderles. Voor het nummer van Atelier #189 is het thema ‘tuinen’. Mijn tuin heeft vele ‘beelden’ die geschilderd kunnen worden, daarom heb ik de veldezel en schilderkoffer altijd gereed staan met de spullen voor plein air schilderen.

Klant
Atelier kunstmagazine
Datum
15 april 2017

Meisje met de iPad schilderen

Nu gebruik ik de schilderkoffer voor het tuin tafereel, een schilderles

Violen uit de verf halen

Deze keer leg ik de nadruk op  hoe ik de violen op de tafel naast de tuinstoel met het meisje ga schilderen. Dit meisje met haar beer en iPad ligt er maar voor korte tijd 🙂 gelukkig heb ik ook een foto genomen. Hoe ik de violen uit de verf haal, staat centraal in dit artikel, schilderles Meisje met de iPad

Online Atelier

Online Schilderlessen

Nog een online schilderles is het op de iPad geschilderde Portret van Lovis, dat is gepubliceerd. Evenals deze online schilderlessen, die ook in het blad Atelier zijn gepubliceerd.

Online Video Schilderlessen series

Maak ik met veel passie video schilder series, zoals Portret van het Meisje, geschilderd met de Oude Meesters schildertechniek. En Witte Kleding schilderen als de Oude Meesters.

Live ‘Online Samen Schilderen’

We zijn een paar jaar verder en het Atelier is dicht voor de schilderlessen door de Lockdown vanwege Corona.

Daarom bied ik nu deze live online ‘samen schilderen‘, schilderlessen aan voor alle schilder liefhebbers; beginners en gevorderden! Doe je mee?

Hier is een online schilderles: Hoe leren tekenen en schilderen

Andere Portretten in olieverf geschilderd.

Leave a Reply

© 2021 alle rechten voorbehouden
Ella Looise | atelier #Haarlem  
Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel