In de media zijn in het magazine Atelier schilderijen van mij gepubliceerd, eveneens met de uitleg hoe ik ze gemaakt heb. Deze publicaties staan hieronder en wanneer je er op klikt, kom je bij de gepubliceerde schilderlessen.
(meer over mij)

Media, Schilderlessen publicaties in het blad Atelier.

Media, Atelier magazine publicaties.

In de Media staan gepubliceerde schilderlessen (Atelier magazine).Met behulp van foto’s beschrijf ik het schilderproces van het schilderij in een instructief artikel.  Daarnaast een beschrijving over hoe ik het schilderij opbouw, zoals bij fossiel van een luis hoe je zelf je olieverf maakt.

Foto’s en video’s en storytelling

Ik vind het fijn en leuk om mijn kennis en vaardigheden over te brengen aan andere schilder liefhebbers. Daarom maak ik altijd veel foto’s en video’s tijdens het werken aan een schilderij. Onder andere om er een beeldverhaal (storytelling) van te maken. Bijvoorbeeld over hoe ik het idee voor het schilderij kreeg.

Meer informatie over hoe met olieverf schilderen

In een artikel olieverf schilderen voor beginners’ staat een uitgebreide informatie over schildertechnieken, die ook voor de mensen, die met acrylverf schilderen interessant zijn.

Portret schilderen als de Oude Meesters

Ik schilder graag portretten, zoals het Portret van het Meisje, geschilderd met olieverf in de technieken van de Oude Meesters.

Wat zijn Oude Meesters schildertechnieken.

Atelier Online

Ik geef schilderlessen op het Atelier #Haarlem. Daarnaast geef ik ook sinds 2021 vanwege de corona perikelen wekelijks online live schilderlessen.

© 2021 alle rechten voorbehouden
Ella Looise | atelier #Haarlem  
Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel