In de media zijn in het magazine Atelier schilderijen van mij gepubliceerd met de uitleg hoe ik ze gemaakt heb. Deze publicaties staan hieronder en wanneer je er op klikt, kom je bij de gepubliceerde schilderlessen.
(meer over mij)

Media, Schilderlessen publicaties in het blad Atelier.

Media, Atelier magazine publicaties.

In de Media staan gepubliceerde schilderlessen (Atelier magazine).Met behulp van foto’s beschrijf ik het schilderproces van het schilderij in een instructief artikel.  Daarnaast een beschrijving over hoe ik het schilderij opbouw, zoals bij fossiel van een luis hoe je zelf je olieverf maakt.

Foto’s en video’s en storytelling

Ik vind het fijn en leuk om mijn kennis en vaardigheden over te brengen aan andere schilder liefhebbers. Daarom maak ik altijd veel foto’s en video’s tijdens het werken aan een schilderij. En ook om er een beeldverhaal (storytelling) van te maken. Bijvoorbeeld over hoe ik het idee voor het schilderij kreeg.

Meer informatie over hoe met olieverf schilderen

In een artikel olieverf schilderen voor beginners’ staat een uitgebreide informatie over schildertechnieken, die ook voor de mensen, die met acrylverf schilderen interessant zijn.

Daarnaast is er ook deze schilder blog waarin ik: Wat zijn Oude Meesters schildertechnieken uitleg. Eveneens een blog met Hoe leren tekenen en schilderen

Atelier Online

online schilderlessen en schildercursussen

Ik geef schilderlessen op het Atelier #Haarlem. Daarnaast geef ik ook sinds 2021 vanwege de corona perikelen wekelijks online live schilderles. Eveneens met gepubliceerde schilderlessen.

Online ‘Samen schilderen’, sessies

Wekelijks organiseer ik deze online ‘samen schilderen’, sessies. Iedereen kan vanuit het comfort van thuis mee schilderen met Zoom. Daarnaast zijn er chat rondjes en mogelijkheden voor vragen en antwoorden. Erg gezellig! Doe je mee?
Kijk hier voor de informatie over het samen schilderen.