Olieverf schilderijen geschilderd op doek, olieverf papier of canvas board.

Olieverf schilderijen

Schilderijen van de laatste jaren. Veel portretten in de Oude Meesters schildertechnieken. In groot en klein formaat, in schilderij opdracht of gewoon voor de lol.

Schilderij ‘Meisje in de kersenboomgaard’

Het schilderij ‘‘meisje in de kersenboomgaard’  gaat over Janne. We zijn in de kersenboomgaard en zij pakt een kers, brengt hem naar haar mond. Ze geniet zichtbaar van de smaak. Je hebt van die momenten dat de tijd lijkt stil te staan. Tot. slot heb ik dit moment vastgelegd.

Schilderij Katrien 

Op de wekelijkse samen schilderen schildersessies heb ik dit schilderij van Katrien geschilderd. Met als doel om vanuit een tekening het schilderij alla prima te schilderen. In de stijl, zoals Frans Hals het zou schilderen.

Portret van Clairy Polak

In de TV serie Sterren op het Doek heb ik dit portret van Clairy Polak geschilderd met de Oude Meesters schildertechnieken.

Webstory Clairy Polak

Atelier Online

Online schilderlessen en schildercursussen

Doordat het Atelier #Haarlem dicht moest voor de teken-, en schilderlessen, vanwege de corona perikelen. Zijn de online schilderlessen en schildercursussen gemaakt.

Schilderij ‘Portret van het Meisje’ 

Het olieverf schilderij ‘Portret van het Meisje‘ is geschilderd met de Oude Meesters schildertechnieken. Wil je ook leren schilderen als de Oude Meesters? Dat is mogelijk met deze video schilderlessen. Eveneens is er de portret schildercursus.