Portretten

Portret schilderen in olieverf

De schilderijen van het meisje: ‘Het meisje met het ijsje en het schilderij ‘Han Prins zijn ook gepubliceerd in Atelier magazine, In het blad Atelier leg ik in een instructief artikel uit hoe ik ze heb geschilderd. En het ‘Portret van Wim T. Schippers heb ik geschilderd omdat ik hem een geweldige veelzijdige kunstenaar vind.

Hoe maak je je eigen olieverf

Graag schilder ik met olieverf en maak de olieverf ook vaak zelf. Hier leg ik uit hoe je olieverf maakt en in dit artikel geef ik uitgebreid veel informatie over olieverf en de schildertechnieken. 

Hoe portretten schilderen met de Oude Meesters schildertechniek

Tijdens het schilderen, maak ik veel foto’s en video’s van het schilderproces. Dit materiaal gebruik ik voor een video schilderles. En zo ontstonden de video podcast schilderlessen van het Portret van het Meisje. In de category Atelier Online.

Portret van het Meisje schilderen als de Oude Meesters, schilderles

Portret leren schilderen als de Oude Meesters in deze video serie. Ik heb deze Online Schildercursus Portret van het Meisje ontwikkeld, daarmee is het mogelijk deze schildertechnieken online samen me mij te leren schilderen.

Nog meer portretten in olieverf geschilderd.

Atelier Online 

Gepubliceerde schilderlessen

Op mijn site staan veel schilderlessen, die ook gepubliceerd zijn. Zoals een dochter voor Frans Hals. In de category Online Schilderlessen. Hier in Media staan nog meer schilderlessen.

Online ‘Samen Schilderen’ schilderlessen

Wekelijks zijn er de ‘samen schilderen’ sessies voor iedereen! Doe je mee?

Mijn andere schilderijen met olieverf geschilderd

Nog meer olieverf schilderijen en Stillevens met olieverf zijn hier te vinden en hier kunt u alle andere schilderijen zien.