Now Reading
Spelende meisjes en Joep op het strand in Normandië

Spelende meisjes en Joep op het strand in Normandië

spelende meisjes en Joep op het strand in Normandië

Spelende meisjes en Joep is geschilderd met de drie hoofdkleuren die ik zie; blauw, groen en geel. Een zeegezicht schilderij. Het blauw van de lucht en de zee, met de groene kleur van de branding waar het blauw van de zee en het geel van het zand zich mengen, daarnaast de schuine lijn en de beweging van de golfslag en de geulen in het zand geven een spannende dynamiek aan het schilderij. Het zwart/wit van de hond is een prettige koele onderbreking van de warme kleuren.

Schilderen aan een zeegezicht

Met de vier verfkleuren blauw, wit, geel en rood ga ik aan de slag. Schilderen aan een zeegezicht. In Normandië op een korte vakantie aan zee spelen Robin met haar zus Janne en andere zus Dide op het strand met hun hond Joep. 

Spelende meisjes schilderen, olieverf op doek, 45 x 35 cm.

Kleuren van de zee

De wind waait hard. De zee is ruw en is veel golfslag. De zee heeft vele kleuren. Diep donker in de verte en dichterbij groenig met witte schuimkoppen. Doordat het water, door de ruwe golfslag,  zich met het zand mengt, krijgt het een groene kleur.

Chromatische grijzen mengen

Schilderen aan een zeegezicht voor het nieuwe kantoor van Red Ivy

See Also

Red Ivy is een bedrijf dat organisaties ondersteunt met het bepalen van hun digitale strategie, het invullen van concrete ONLINE marketingplannen en de uitvoering hiervan. Een cadeau voor Mira.

Corona zeegezicht schilderij met de schildertechniek van Turner

Ella Looise | Schilderijen

 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2024 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel