Now Reading
Stilleven schilderij Pot en Hond in een video

Stilleven schilderij Pot en Hond in een video

Stilleven schilderij ‘Pot en Hond’, stilleven storytelling video is een kort beeld verhaal. In een video: Content Marketing Made Simple: A Step-by-Step Guide legt Neil Patel, een marketingexpert, uit dat het allemaal gaat om het vertellen van verhalen. Ja dat vind ik ook! Ik wil mijn korte verhalen vertellen.

Ella Looise | Schilderijen

Het stilleven schilderij: ‘pot en hond’, een stilleven storytelling video

Het Frans Hals museum was de reden voor dit schilderij. Ik woon in het centrum van Haarlem en omdat ik fan ben van het werk van Frans Hals, bezoek ik vaak het Frans Hals museum, dat op een steenworp afstand van mijn huis ligt.

Naast de schilderijen van Frans Hals zijn er ook veel stillevens, waarin oude kannen en ook dieren voorkomen. Ik vind ze prachtig, daarom besloot ik om een ​​aantal stillevens op een moderne manier te schilderen.

Voor de schilderlessen in mijn atelier #Haarlem staan er een aantal oude antieke vazen, koffie- en theepotten op de schoorsteenmantel gereed, zodat de cursisten kunnen leren hoe je zilver, goud, koper of tin moet schilderen. Het recept voor Tin schilderen:

See Also


Een recept voor het schilderen van de tinnen kleur

Mijn handtekening op het schilderij

Mijn handtekening staat ook op het schilderij geschilderd tussen de voorpoten van de hond.

© 2024 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel