Storytelling atelier #Haarlem . Stilleven schilderij Pot en hond

Stilleven schilderij Pot en Hond in een video

Stilleven schilderij ‘Pot en Hond’, is een kort verhaal in video vorm.

In een video: Content Marketing Made Simple: A Step-by-Step Guide legt Neil Patel, een marketingexpert, uit dat het allemaal gaat om het vertellen van verhalen. Ja!

Ik wil mijn korte verhalen vertellen.

Het stilleven schilderij: ‘pot en hond’, 60 x 60cm olieverf op doek

Het Frans Hals museum was de reden voor dit schilderij.

Ik woon in het centrum van Haarlem en omdat ik fan ben van het werk van Frans Hals, bezoek ik vaak het museum, dat op een steenworp afstand van mijn huis ligt.

Naast de schilderijen van Frans Hals zijn er ook veel stillevens, waarin oude kannen en ook dieren voorkomen. Ik vind ze prachtig, daarom besloot ik om een ​​aantal stillevens op een moderne manier te schilderen.

Voor de schilderlessen in mijn atelier #Haarlem staan er een aantal oude antieke vazen, koffie- en theepotten op de schoorsteenmantel gereed, zodat de cursisten kunnen leren hoe je zilver, goud, koper of tin moet schilderen.

Een recept voor het schilderen van de tinnen kleur staat hier.

Mijn handtekening op het schilderij

Mijn handtekening staat ook op het schilderij geschilderd tussen de voorpoten van de hond.

Hier staat het schilderij

Comments are closed