Now Reading
Vandaag op de schilderlessen weer mooi werk zien ontstaan

Vandaag op de schilderlessen weer mooi werk zien ontstaan

Schilderlessen atelier #Haarlem
Gijs schildert aan zijn animatie.
Vandaag op de schilderlessen +3
View Gallery
Schilderlessen atelier #Haarlem

Vandaag op de schilderlessen atelier #Haarlem was er weer veel te beleven. Spannende ideeën kwamen boven drijven. De kat van Noor springt over een dak met achterlating van zijn pootafdruk in de lucht.

De kat van Lovis heeft een schilderschort aan en je kunt wel raden wat die aan het doen is, hij draagt een kleurrijke snor. Elfje (Ella heet ze ook 🙂 maar om verwarring te voorkomen, noemen we haar Elfje) schildert een meisje smurf met een rups op haar vinger en heel, heel veel bloemen, de bloemen staan zelfs in haar ogen. Frederik heeft een vlag geschilderd, het lijkt op een spinnenweb dus in het midden komt een spin. Duidelijk toch?

Viola, Gijs en Mea schilderen

Viola laat haar vogelhuis met vogels zien die klaar geschilderd is. En Gijs is al maanden bezig met zijn muur vullend project, een totaal ‘kunst’ werk van schilderijen. Het is een werkplaats ergens in een stad met een betonwagen op een bouwterrein met hijskraan en natuurlijk een rijdende snackbar. Nu komen er koeien want de natuur is belangrijk!
Dat het er kleurrijk aan toe gaat op de schilderles, blijkt wel uit het schilderij van Mea, haar hond heeft veel gekleurde stippen. Is hij door zijn omgeving gelopen? want die heeft ook dezelfde kleuren.

Schilderijen

Korte Begijnestraat Haarlem geschilderd

Teken-, en Schilderlessen atelier #Haarlem in het centrum

Vandaag op de schilderlessen. Kijk voor andere tijden op de pagina met de schilderlessen informatie. 

Toeval zien in je werk en het gebruiken, is een kunst

See Also

 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2024 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel