Now Reading
Een video fragment van het schilderen aan een portret van Koos

Een video fragment van het schilderen aan een portret van Koos

Een video fragment van het schilderen aan een portret van Koos. Een ander video fragment van Dide is hier te vinden. Het schilderij in olieverf heb ik gemaakt kort voordat hij was gestopt met roken. In zijn karakteristieke houding met zijn favoriete pakje shag een peukje rollen. En hier staat in storytelling het beeldverhaal achter het schilderij van Portret van Koos. Nog een paar schilderijen :-) portret geschilderd van Koos.

Olieverf schilderij Kopje Koffie op Perzisch tapijtje achter Koos.

 

 

Rijksstudio van het Rijksmuseum

 

 

See Also


Het Rijksmuseum heeft 125.000 objecten uit de collectie in hoge resolutie op zijn website gezet. De afbeeldingen zijn rechtenvrij te downloaden en door iedereen gratis en naar eigen inzicht te gebruiken, aldus het museum.
Je kunt met zelfgekozen afbeeldingen of details een reproductie (laten) maken, een iPad hoes printen, een bank bekleden of een scooter of auto beplakken, dit zijn enkele ideeën die het Rijksmuseum zelf aandraagt. Daarom ook de naam, Rijksstudio, zodat iedereen ‘een eigen studio kan maken’.
In de Rijksstudio van het Rijksmuseum heb ik voor dit schilderij Bont en Kant een kant patroon gezocht voor mijn blouse. Eveneens heb ik in een collectie Handen aangemaakt: handig :-)

Video fragment van het schilderen

 

View Comment (1)

    Leave a Reply

    © 2024 All Rights Reserved
    Ella Looise | Atelier Haarlem | Koel51
    Ingeschreven Kamer van Koophandel