Now Reading
Vossenlamp met geschilderd jachttafereel

Vossenlamp met geschilderd jachttafereel

Vossenlamp met jachttafereel
Vossenlamp met geschilderd jachttafereel
Lamp jachttafereel geschilderd
View Gallery

Vossenlamp met geschilderd jachttafereel. Naast schilder, ben ik beeldhouwer, mijn opleiding aan de Gerrit Rietveld academie, en jaren heb ik op de operatie afdeling van het ziekenhuis part-time gewerkt en mijn interesse in het lichaam van dichtbij kunnen voeden. Bij het vak prepareren voel ik me dus helemaal thuis.

Vossenlamp

Geschilderd jachttafereel

Deze vossenlamp is gemaakt met een opgezette vos, de drager, en de lampenkap is beschilderd met het laatste moment van wat de vos zag; de jachthonden en ruiter. Het lijf van de vos heb ik zelf gewikkeld en geprepareerd. Vervolgens op de linnen, stoffen lampenkap het jachttafereel met olieverf geschilderd.

Deze lamp is niet te koop.

Vosje in de koelkast

Tip: Schilderles en Schilderij Bont en Kant een zelfportret

Dieren schilderijen

Dieren vind ik leuk om te schilderen. Deze twee, onze honden Paparazzi, eitempera schilderij en Rocker, olieverf schilderij twee vormen in bruin zijn schilderlessen. Die laatste is ook als schilderij en schilderles gepubliceerd in Atelier magazine.

See Also

Koeien zijn ook dankbare onderwerpen om te schilderen. Eveneens voor de cursisten, die het een lastige vorm vinden met die botstructuur, vooral door de vlekken op de huid.

Vanuit vormen schilderen

Tip: Hoe schilder je een hand, een schilderles, waarbij ik de hand geschilderd heb vanuit de vorm.

© 2024 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel