Flyer Portret Clairy Polak, webstory 3

WEBSTORY 3, Portret van Clairy Polak

Webstory 3 is een kort beeld verhaal van het Portret van Clairy Polak, dat ik heb geschilderd bij Sterren op het Doek in de Oude Meesters technieken.

Mijn werkwijze van het portret van Clairy en waarom ik deze gekozen heb, staan in mijn blog over Portret van Clairy Polak beschreven.

Webstory 3 Portret Clairy Polak

Storytelling

Storytelling is al heel oud en wanneer het goed verteld wordt, raakt het de mensen die het lezen (of horen).

Webstories schilderboekjes

Met veel plezier maak ik deze webstories. Dit beeld verhaal zijn eigenlijk kleine schilderboekjes over de schilderijen, die ik schilder. Webstory 3 is een schilderles in beeld, maar omdat er veel beeld naast het schilderij is, is er daarom minder schilderles.

Online Atelier

samen schilderen

Ook in Online Atelier, dat ik sinds de lockdown in januari 2021 organiseer. De ‘samen schilderen‘ sessies vertel ik over schildertechnieken, over materiaal of andere schilder kennis tijdens het schilderen.

Andere Webstories zijn hier te vinden;

Comments are closed