Schilderijen Video Podcast olieverf schilderen

Welkom filmpje Olieverf Schilderen op YouTube

Welkom filmpje olieverf schilderen voor YouTube. Een aankondiging voor de video podcast olieverf schilderen voor beginners en gevorderden #1.

In de video podcasts ga ik schilderen en leg ik ondertussen uit wat ik aan het doen ben.

Omdat door het Corona beleid ik geen schilderlessen kan geven. En ik jullie in deze tijd toch iets mee wil geven. Zoek ik naar oplossingen πŸ™‚

Online magazine olieverf & schilderen

Eerst het interactief magazine. Maar ik vind het magazine toch te statisch.

Olieverf schilderen met Beeld en Geluid

Daarom verder nagedacht en ben ik uitgekomen bij de video podcasting….

Met een nieuwe webcam en microfoon ga ik van start. Beeld en geluid.
Ik kan het hebben over het materiaal, hoe olieverf maken, welke pigmenten, welke mediums over terpentijn, terpentine, lijnolie en schildertechnieken, ook die van de Oude Meesters, etc., etc., en alles wat daarbij komt kijken.

Ik heb er zin in πŸ™‚

Still uit de Video Podcast olieverf schilderen voor beginners en gevorderden #1

Aan de eerste video werk ik nu. Ik schilder een detail uit Lucretia een werk van Rembrandt. Fijn om te doen, want ik leer van zijn schildertechniek en kan het jullie laten zien. Deze week komt hij uit, denk ik. Let op mijn site πŸ™‚

Op mijn YouTube kanaal is dit welkom filmpje te vinden

Comments are closed