Now Reading
Winterse landschappen schilderen op schilderles met acryl

Winterse landschappen schilderen op schilderles met acryl

Winterse landschappen schilderen bij atelier #Haarlem

Winterse landschappen schilderen op schilderles. cursisten Marianne en Mirjam schilderen met acryl in een techniek, waarbij de kleurvlakken eerst grof worden neergezet. Daarna komen de winterse kleuren er laag na laag overheen.

De winterse landschappen schilderen op schilderles met acrylverf

 

Acrylverf

Deze winterse landschappen zijn met acryl geschilderd. Acrylverf is een verf op waterbasis, een vrijwel geurloze verf die een korte droogtijd heeft. Je kunt vrij snel laag over laag schilderen. Deze techniek gebruik ik vaak bij olieverf schilderen.
Acrylverf is niet duur in aanschaf en niet belastend voor het milieu en hecht op bijna iedere ondergrond zoals schildersdoek, canvasboard, hout, steen enz. Ook kun je effecten of meer structuur bereiken, door hulpmiddelen, zoals zand, stof, etc. aan de acrylverf toe te voegen. Winterse landschappen schilderen

 

Gepubliceerde schilderlessen

Regelmatig publiceer ik schilderlessen, waarbij ik tekst en uitleg geef hoe ik een schilderij heb gemaakt.

Schilderlessen foto’s

 

Online schilderlessen

See Also
Olieverf penselen reinigen, video

Tijdens de lockdowns waren er geen schilderlessen op het atelier, wel organiseerde ik online schilderlessen voor iedereen. Voor kinderen, tieners en volwassenen, beginners en gevorderden, waarbij ik mee en voor schilder.

 

Video schilderlessen

De laatste jaren maak ik veel video schilderlessen, zoals bijvoorbeeld ‘hoe Witte kleding schilderen als de Oude Meesters‘, met de schildertechnieken van de Oude Meesters als onderwerp.

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2021 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier #Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel

Scroll To Top