Now Reading
YouTuber Mark Rober zijn portret schilderen

YouTuber Mark Rober zijn portret schilderen

Het tweede portret dat ik schilder is van YouTuber Mark Rober @MarkRober. Mark Rober is ingenieur en uitvinder, een frisse, creatieve denker! Die bekend staat om zijn creatieve en educatieve video’s. Hij bouwt al jarenlang in zijn achtertuin aan een hindernisbaan voor eekhoorns, omdat zij het vogelzaad stelen 🙃

Portret YouTuber Mark Rober

De Compositie

In eerste instantie is de eekhoorn op het hoofd van Mark gepositioneerd, maar deze compositie beviel me halverwege het portret steeds minder. Tijdens het proces van het schilderen, blijf je continu beoordelen of het naar je zin is! Daarom de eekhoorn verplaatst en groot naast Mark Rober zijn gezicht geplaatst: een liefdevolle pose.

Opgezette eekhoorn is onderdeel van de muurschildering

Portret schilderen van beginner tot gevorderd

Het portret van YouTuber Mark Rober

Mark Rober en zijn eekhoorn project

Het project begon toen Mark merkte dat eekhoorns steeds zijn vogelvoer opaten. Hij begon met het ontwerp van een mechanische voerbak en experimenteerde met verschillende methoden om de eekhoorns de gewenste stappen te laten uitvoeren. Hij kreeg een band met ‘zijn’ eekhoorns. Daarmee groeide zijn idee om een hindernisbaan aan te leggen naar de voerbak van de vogels. Het project is niet alleen leuk om te zien, maar laat ook zien hoe slim eekhoorns kunnen zijn.

See Also

Respectvol

Mark benadrukt ook dat het belangrijk is om eekhoorns en andere wilde dieren te respecteren en te beschermen in hun natuurlijke omgeving.

Mijn eerste YouTuber portret NATE (ChannelMakers)

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2024 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel