Now Reading
YouTuber Portretten schilderen

YouTuber Portretten schilderen

Een nieuwe serie: YouTuber Portretten schilderen, vooral portretten van YouTubers die mij iets leren, of nieuwsgierig maken naar meer van hun werk of mij verrassen.

#1 YouTuber Nate van Channel Makers

Het eerste portret, dat ik heb geschilderd, is van Nate van Channel Makers. Omdat ik door zijn inspirerende en vooral door zijn inhoudelijke video’s over de strategie bij het opzetten van mijn YouTube kanaal, echt wat heb gehad. Nate gaf me veel informatie wat ik moet doen om mijn 1000 abonnées te bereiken.

Be yourself. Everyone else is already taken – Oscar Wilde

Portret in de stijl van Rembrandt

Het gezicht van Nate doet me aan het portret van Rembrandt denken. Zijn grote neus en krullerige haren,…. Daarom schilder ik in de stijl van Rembrandt en de schildertechniek van deze Oude Meester. Met de onderschilderingen en vele glaceer lagen.

Portret van Beth Hart

Boop the like button 👍

Het dringende advies van Nate was ook om in de video te vragen om op de duimp omhoog te drukken, zodat YouTube de video meer verspreidt en ik meer mensen kan bereiken….

See Also

Nate @ChannelMakers zijn video

In deze video deelt Nate een advies met @RichardJonesMagic over hoe je een YouTube-kanaal kunt laten groeien (na het winnen van Britain’s Got Talent 2016)
How to grow your dead channel -5 step guide

#2 Portret van Mark

Het tweede portret in de serie: YouTuber Portretten schilderen is het Portret van Mark.
Nieuwsgierig?
Kijk dan deze YouTube shorts, waarbij ik een inkijkje op het atelier geef van het Portret van Mark
Het portret is klaar!
Portret van YouTuber Mark

Schilderijen in olieverf schilderen

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2024 All Rights Reserved
Ella Looise | Atelier Haarlem | Koel51
Ingeschreven Kamer van Koophandel